<h2>Electro Team </h2><p>Η εταιρεία μας “Electro Team” που βρίσκετε στην Καβάλα με αντικείμενο δραστηριοποίησης τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τις εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ilektrologoskavala.com.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ηλεκτρολογικές Βλάβες</h2><p>Για κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί στον χώρο σας, καλέστε μας και θα ήμαστε άμεσα κοντά σας ώστε να λύσουμε με συνέπεια, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές το πρόβλημά σας... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ilektrologoskavala.com.gr/more.php?l=el&id=4189' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις</h2><p>Η γνώση και εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, σας εγγυούνται υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, απόδοση και οικονομία στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ilektrologoskavala.com.gr/more.php?l=el&id=4187' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Καβάλα
Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε νέα ηλεκτροδότηση, αλλαγή ονόματος καταναλωτή ΔΕΗ ή επαύξηση ηλεκτρικής ισχύος θα χρειαστείτε υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου, σύμφωνα με απαίτηση της Υ.Δ.Ε. από το 01-11-2011. 
 
Η υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεται η ΔΕΗ, για την ηλεκτροδότηση ενός χώρου, δεν είναι ένα απλό έγγραφο. Για αυτό είναι απαραίτητο να γίνει από ηλεκτρολόγο καθώς σχεδιάζεται λεπτομερώς η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρου, ώστε να διαπιστωθεί κατόπιν ελέγχου με ειδικό όργανο για το εάν είναι ασφαλής η όχι και την ευθύνη την φέρει ο ηλεκτρολόγος.  
 
Η εταιρεία μας  “Electro Team” που βρίσκετε στην Καβάλα, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό των έλεγχο και την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ. 
 
Για να εκδοθεί το πιστοποιητικό της ΔΕΗ ελέγχουμε την ηλεκτρική εγκατάσταση και εάν η εγκατάσταση πληροί τους ισχύοντες κανονισμούς προχωρούμε στην σύνταξη του πιστοποιητικού και στην παράδοσή του στον ιδιοκτήτη. Εάν η εγκατάσταση δεν πληροί όλους τους ισχύοντες κανονισμούς θα πρέπει πρώτα να προβούμε στις  απαραίτητες επιδιορθώσεις. 
 
Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρετούμε άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά  όλη τη Καβάλα.

ΚΟΜΝΗΝΩΝ 1, ΚΑΒΑΛΑ
Τηλ: 2510223626 Κιν: 6944386099