<h2>Electro Team </h2><p>Η εταιρεία μας “Electro Team” που βρίσκετε στην Καβάλα με αντικείμενο δραστηριοποίησης τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τις εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ilektrologoskavala.com.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ηλεκτρολογικές Βλάβες</h2><p>Για κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί στον χώρο σας, καλέστε μας και θα ήμαστε άμεσα κοντά σας ώστε να λύσουμε με συνέπεια, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές το πρόβλημά σας... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ilektrologoskavala.com.gr/more.php?l=el&id=4189' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις</h2><p>Η γνώση και εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, σας εγγυούνται υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, απόδοση και οικονομία στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ilektrologoskavala.com.gr/more.php?l=el&id=4187' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Καβάλα
Η εταιρείας μας “Electro Team” που βρίσκετε στην Καβάλα, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τη μελέτη, ανάπτυξη, συντήρηση πάσης φύσεως ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και μελέτες φωτισμού σε κτίρια διαφόρων χρήσεων όπως οικίες, βίλλες, πολυκατοικίες, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανίες - βιοτεχνίες κ.α. 
 
Η γνώση και εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, σας εγγυούνται υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, απόδοση και οικονομία στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το πρότυπο  ΕΛΟΤ HD384. Προσπαθούμε πάντα ομαδικά να καλύψουμε συνολικά τις απαιτήσεις κάθε κατασκευής και του πελάτη μας. 
 
Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αφορούν κατά βάση κτίρια που τώρα κατασκευάζονται και περιλαμβάνουν το σύνολο των ενεργειών και των εργασιών, με σκοπό να σχεδιαστεί και να δημιουργηθεί εξαρχής όλο το ηλεκτρολογικό δίκτυο του κτηρίου. 
 
Συντήρηση -  επισκευή - ανακαίνιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος εργασιών, ανάλογα με τις ανάγκες και τις βλάβες που έχουν προκύψει στον χώρο σας.
 

Αναλαμβάνουμε: 
Ηλεκτρολογική μελέτη ώστε να προσδιοριστεί ο τρόπος και τα υλικά της εγκατάστασης.
 
Μελέτες φωτισμού ώστε να  καθοριστεί ο κατάλληλος αριθμός και η σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων. Λαμβάνεται επίσης υπόψη το συνολικό κόστος αγοράς και συντήρησης.
 
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Σε κάθε ηλεκτρική εγκατάσταση φροντίζουμε:
- να υπάρχει ασφάλεια σε περίπτωση ηλεκτροπληξίας ή πυρκαγιάς
- για το μικρότερο δυνατό κόστος χωρίς όμως να μειώνετε η ποιότητα της εγκατάστασης
- ώστε να διαθέτει καλαισθησία
 
Προσφέρουμε ιδέες και λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρετούμε άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά  όλη τη Καβάλα.
 

ΚΟΜΝΗΝΩΝ 1, ΚΑΒΑΛΑ
Τηλ: 2510223626 Κιν: 6944386099